Ik ben geboren in hartje Amsterdam als dochter van kunstzinnige ouders. Het is me nooit helemaal gelukt om mijn Amsterdamse tongval er helemaal uit te krijgen, maar dat past denk ik ook wel een beetje bij me: kleurrijk en direct. Ik woon ook in een levendige en kleurrijke buurt, Amsterdam Oud-West.

Ik heb van alles gedaan, vind veel verschillende dingen leuk en ik ben in veel dingen goed. Dat is soms onhandig omdat ik niet één specifiek vak of beroep heb, maar aan de andere kant is het een groot voordeel dat ik – bijna letterlijk – van alle markten thuis ben. In de culturele sector profiteren opdracht-/werkgevers van mijn zakelijke ervaring, in het bedrijfsleven blijkt mijn creatieve out-of-the-box manier van toegevoegde waarde.

Net als veel jonge mensen begon ik mijn werkzame leven met een combinatie van administratief werk, studie en werken in de horeca. Dat laatste heb ik dertien jaar gedaan, ik was een geboren barvrouw en uiteindelijk bedrijfsleider. Administratief werk deed ik, al of niet in uitzendverband, voor allerlei werkgevers zoals de VSB Bank, Coopers & Lybrandt en Vroom & Dreesmann. Later bewees ik mijn brede oriëntatie als medewerker klantenservice, planningscoördinator, dossierbehandelaar bij een deurwaarderskantoor, teamleider, projectleider en complaint manager Benelux. 

In 2012 was het tijd om het roer om te gooien: ik begon als zelfstandig productieleider binnen film en theater en doe dat tot op heden met veel plezier. Helaas is er door de Coronacrisis te weinig werk in de culturele sector, dus het is tijd om mijn andere skills weer in te zetten – uiteraard het liefst op een gebied waar ik goed in ben en plezier in heb!

Ik kan desgewenst getuigschriften overleggen, maar deze pagina op mijn freelance-website geeft misschien alvast aardig weer hoe anderen het werken met mij ervaren.


contentmanagement

Een overzichtelijke website met foutloze teksten?

Laat dat maar aan mij over!

KLACHTAFHANDELING

Van ontevreden klant naar betrokken klant?

Mijn specialisme!

TEKST EN REDACTIE

Foutloze teksten en goedlopende zinnen?

Mijn passie!

RESEARCH

Alle info en achtergronden uitzoeken over een onderwerp?

I’m a dog with a bone!